December 1, 2023
labu-siam Bersambung lagi.. lain hasil-hasil pertanian yang terdapat di Cameron Highland adalah seperti labu  siam (biasa tengok kat pasar), lobak putih…. lobak-putih dan sharkfin guard (macam adik beradik kundur). Korang pernah makan ke buah ni.. ? sharkfin-guard dan tidak dilupakan juga buah cinta….buah cinta ni sudah tentu ramai yang pernah rasa kan.. ada ke  sejarah di sebalik buah cinta.. cinta bersambung lagi….
This image has an empty alt attribute; its file name is JOM-FOLLOW-SAYA-DI-TIK-TOK-2.png
Number of View :21939

1 thought on “Labu Siam, Lobak Putih, Sharkfin guard, Buah cinta Cameron Highland

  1. Tambah lagi maklumat mengenai buah cinta ni, tak pernah dengar pula namanya apatah lagi buahnya lagi-lagi la pokoknya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam