Hasil-hasil Pertanian di Cameron Highland

kohrabi Hari Sabtu lepas aku sempat pergi ke Cameron Highlands sempena Bulan Teknologi Tanah tinggi di Stesen MARDI Cameron Highland. Pertama kali dapat masuk stesen Mardi best juga. Rupanya memang ia terbuka untuk orang ramai masuk melihat teknologi pertanian yang terdapat di MARDI. Cuma nak masuk kena bayar tiket la.. Kalau tak silap RM3/orang. pepino Jadi sempatlah ambil beberapa gambar hasil-hasil pertanian yang menarik perhatian aku. Sebab apa menarik? kerana Jarang dapat jumpa di tanah rendah.. Mungkin anda atau korang semua biasa tengok kalau pergi Cameron tetapi ramai yang tidak tahu namanya kan. Dah tertulis kan.. Itulah  sayur Kohrabi dan buah Pepino. Oklah.. sampai disini dulu.. ada lagi gambar nak di masukkan tapi tak sempat.. Nantikan esok/lusa sahaja…
This image has an empty alt attribute; its file name is JOM-FOLLOW-SAYA-DI-TIK-TOK-2.png
Number of View :18223

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam

Test