Bunga Mawar Kuning Menarik Hati

bunga-mawar Gambar di atas ni juga saya ambil masa pergi Cameron dulu.. bunga-mawar2 Bunga mawar merah yang sedang berkembang.. Minat juga dengan bunga ni.. dulu pernah beli bunga ros ni di Cameron.. memang murah.. bila bawa balik turun ke KL je tak lama hidupnya.. daun berguguran satu persatu.. akhirnya terkubur di dalam tanah.. bunga-mawar-kuning Bunga mawar kuning ni memang menarik hati saya.. Oklah.. hanya gambar sahaja yang dapat diungkapkan bagi menterjemah kata-kata… Tengah tiada idea nak menulis..
This image has an empty alt attribute; its file name is JOM-FOLLOW-SAYA-DI-TIK-TOK-2.png
Number of View :16641

8 comments

  1. kat cameron… kat mana ambik gambar tu…? kalau blh saya nak gi melawat… Nak tengok ros kuning tu laaa…. mekasih…

  2. saya baru beli pokok bunga mawar kuning ni kat carfour wangsa melawati. bau memang harum, masa beli bunga banyak lepas 2 minggu bunga dia layu dan habis. sekarang ini masih hidup lagi cuma perlu diberi baja 2 minggu sekali dan dialihkan ke pasuu yang lebih besar supaya hidup subur , bercambah pucuk baru dan mengeluarkan bunga lagi.

  3. saya baru berjinak-janak menanam bunga ros 4 pokok semuanya nak cuba ok keh tak.. tapi memang cantik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam

Test