May 22, 2024

Kulit muka yang sensitif biasanya menjadi terlalu kering dan menyebabkan rasa gatal-gatal yang tidak menyelesakan. Satu cara untuk melegakan rasa gatal ialah dengan menggunakan sirih. Sental muka dengan daun sirih dan biar seketika. Kemudian bilas dengan air bersih. Lakukan setiap hari setiap kali mandi sehingga kulit muka anda kembali segar dan tidak rasa gatal dan kering.

This image has an empty alt attribute; its file name is JOM-FOLLOW-SAYA-DI-TIK-TOK-2.png
Number of View :14910

6 thoughts on “Sirih Hilangkan Rasa Gatal

  1. Takde lah update daily.. bila time free je.. siapkan dulu draft.. lepas tu publish la bila-bila..

  2. kalo sy rebus sirih n air sy minum xde effect kan…sy rasa lebih mujarab kalo gatal2 minum je air sirih ni…ape pendapat awak??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam