Hubungi

fazlisyamBlog ini hanyalah artikel semata-mata. Ianya di ambil dari sumber-sumber yang boleh dipercayai dan melalui pengalaman yang tidak seberapa. Sekiranya ada kesilapan atau ketidakpuasan hati mengenai artikel ini haraplah diberi komen dan cadangan.

Di harap sedikit-sebanyak blog ini dapat memberi pengetahuan kepada anda yang berminat dalam bidang tumbuh-tumbuhan, landskap, herba dan bidang pertanian. Semoga anda mendapat manfaat dan menggunakannya ke jalan yang benar.

“DUNIA INI BUKAN KITA WARISI DARI GENERASI TERDAHULU TETAPI KITA PINJAM DARI GENERASI AKAN DATANG”

Sekiranya terdapat persoalan atau jawapan, boleh kirimkan email anda ke fazlisyam@gmail[dot]com

Number of View :18849

12 comments

  1. saya berminat dengan apa yang anda lakukan. Ada kebaikannya kepada saya. Saya adalah seorang ‘nature guide’. Banyak artikal anda membantu saya memperkenalkan khazanah flora kita kepada umum yang masih tidak mengenali keajaiban ciptaan Allah. Terima kasih.

  2. Terima kasih kerana sudi mengunjungi Blog ini. Kalau ade artikel yang menarik bolehlah di’sedekah’kan ke Blog ini.. sebagai tatapan umum..

  3. just a suggestion..
    macam mana kalau awak buka 1 chat space yang boleh membincangkan pasal tumbuhan..
    senang nak buat tesis..

    kalau boleh senaraikan sekali research yang telah dijalankan dr mana-mana u..dalm n luar negeri..
    thanks..

  4. memang cadangan awak tu ‘mengenai research’ telah lama saya fikirkan tetapi belum sempat lagi nak buat bende tu.. kalau awak berminat boleh lah sumbangkan artikel di sini.. saya alu-alukan..
    lagi pun artikel tentang research ni byk dlm bahasa enggeris.. takde masa nak terjemahkan..

    tentang ruangan chat tu.. dulu saya ade letakkan tetapi kurang sambutan.. dan ia juga membuatkan blog saya ni lambat nak buka..

  5. blh saya tahu darimana sumber all your website info..
    can you give detail the address if it’s come frm internet

  6. sumber saya macam2.. dari artikel majalah.. buku.. internet.. suratkhabar.. maklumat dari jabatan pertanian dan lain-lain lagi…asalkan yang berkisar tentang tumbuhan..

  7. research setakat ni masih tiada.. cuma saya banyak ambil artikel dari pkukmweb.ukm.my/pkukm .. kebanyakkannya tentang herba..

    milia ni student ke reseacher…?

  8. camner nak bagi research saya,
    letak dalam blog saudara,
    mungkin berguna untuk yang nak buat tesis r research

  9. milia emailkan saje research tersebut.. saya akan letakkan di Blog saya.. tapi dalam bahasa melayu la.. saya takde masa nak translatekan..

Comments are closed.