18 Jul, 2010

Koleksi Bonsai di Floria 2010 Putrajaya

Posted by: admin In: @Tanaman Hiasan

bonsai

bonsai2

bonsai3

bonsai4

bonsai5

bonsai6

bonsai7

bonsai8

bonsai9

bonsai10

Related Posts with ThumbnailsNumber of View :10530

6 Responses to "Koleksi Bonsai di Floria 2010 Putrajaya"

1 | Rafi

July 18th, 2010 at 11:54 am

Avatar

Web ini memang saya linkkan ngan blog saya. Saya meminati bidang ini walaupun tidak terlibat secara langsung. Laman2 yg ada di sini menjadi rujukan saya.
Saya juga telah berkunjung ke Floria 2010 pd hari ke-2.
Teruskan usaha dengan laman2 yg banyak memberi info ini. Tahniah..

2 | aza

July 20th, 2010 at 6:43 am

Avatar

wahhhh..comel2 laa bonsai yg dipamerkan kat sana..memg rugi laa xdpt pg..

3 | azrie

January 20th, 2011 at 2:27 pm

Avatar

saya baru brminat dgn bonsai, klu bleh nk tngk pameran2 bonsai . bila pameran 2011 nk diadakan

4 | anakdesa

March 27th, 2011 at 9:50 am

Avatar

En Fazlisyam dan pembaca semua, boleh tak dapatkan nama pokok bonsai yang dalam gambar ke 7 tu? Kalau boleh nama saintifiknya sekali. Terima kasih.

5 | sixozone

May 1st, 2011 at 1:15 am

Avatar

salam,anak desa..pokok dlm gmbr ke7 tu nama saintifiknya Buxus Harlandi..cina panggil Wangyang…kot ada nama lain wallahualam…

6 | suzana

May 14th, 2011 at 4:12 am

Avatar

bonsai ni memang cantik tapi harganya…fuuuhhh…rasa macam nak beli satu…INSYAALLAH

Comment Form

Categories

Share on Facebook

1949
Share

BlogMalaysia.com

website statistics

About

Blog ini hanyalah artikel semata-mata. Ianya di ambil dari sumber-sumber yang boleh dipercayai. Sekiranya ada kesilapan atau ketidakpuasan hati mengenai artikel ini haraplah diberi komen dan cadangan. Di harap sedikit-sebanyak blog ini dapat memberi pengetahuan kepada anda yang berminat dalam bidang tumbuh-tumbuhan, landskap, herba dan bidang pertanian.

Klik Like!! Sertai Saya di FaceBook!!

Artikel Popular Hari ini

Artikel Popular Minggu Lepas

Artikel Paling Popular Tahun 2011-2014